Vårt  koncept

Våra yngsta patienter är bara några veckor gamla och de äldsta snart 100 år. Vi värnar om hela familjen då problem i ryggrad, leder och nervsystem kan förekomma i alla åldrar. Vi strävar hela tiden efter att ytterligare höja vår kompetens genom vidareutbildning och kvalitetssäkring för att hjälpa våra patienter nå sitt hälsopotential.

Välkommen att ringa oss som ett steg mot bättre HÄLSA, ENERGI och HÅLLNING!

Patricia Mure Skjenneberg

Patricia Mure har en Doctor of Chiropractic examen från anrika Palmer College of Chiropractic i Davenport i USA med examen i feb 2005. Hon gjorde praktik i Boston, USA på en av världens största och mest välkända praktik, Franson Family Chiropractic. Den 1-åriga obligatoriska AT-tjänsten fullgjordes på bland annat Karolinska sjukhuset, Södersjukhuset samt på Hötorgets Kiropraktik i Stockholm. Dessutom har hon framgångsrikt avlagt examen för Pediatric Certificate genom ICPA a

Under tiden på Palmer College of Chiropractic undervisade Patricia andra studenter i Gonstead tekniken, var aktiv som Campus guide samt undervisade i radiologi.

Hon har även deltagit i flertalet seminarier i bland annat Gonstead tekniken, pediatrik (barn), kiropraktisk neurologi och sportskador.

För närvarande är hon aktiv medlem i Legitimerade Kiropraktorers Riksorganisation (LKR) och International Chiropractic Pediatric Association (ICPA). Hon jobbar även som kontaktperson och mentor för nyutbildade kiropraktorer inom LKR.

Patricia älskar sitt arbete som kiropraktor och brinner speciellt för att hjälpa gravida och se till barns utveckling.
Hon lägger stor vikt vid utbildning och förståelse hos sina patienter för att uppnå bästa möjliga resultat.


Bo Skjenneberg

Jag heter Bo Skjenneberg och är utbildad Doctor of Chiropractic på anrika Palmer College of Chiropractic i Davenport, USA. Efter min examen arbetade jag flera år i mitt hemland Norge på en av landets mest väletablerade praktiker, där jag hade ett bra samarbete med barnmorskor, läkare, sjukgymnaster och annat hälsopersonal.

Sedan 2005 arbetar jag i Stockholm och 2007 övertog jag och min fru Patricia Mure, Nacka Värmdö Kiropraktik som ligger i Nacka Forum. Jag älskar att vara kiropraktor och tycker det är fantastiskt att varje dag få hjälpa människor till bättre hälsa och livskvalité. Jag är mycket dedikerad till vidareutbildning inom mitt yrke och har fördjupat mig i flera specialområden. Främst har jag fokuserat på Gonstead systemet, kiropraktisk neurologi, pediatrik (barn), gravida samt sportskador. Tillsammans har jag deltagit på närmare 70 seminarier och planerar att fortsätta utveckla mig för att vara den bästa kiropraktor och hälsocoach jag kan. Jag är aktiv inom kiropraktik i Sverige och inom vår nationella förening LKR (Legitimerade Kiropraktorers Riksorganisation), där jag har bidragit b.la som mentor och kontaktansvarig för nyutbildade kiropraktorer.

Som de flesta av mina landsmän älskar jag naturen och längtar ut på tur. Vi tycker det är underbart med alla möjligheter som finns i Stockholmsområdet och älskar att hitta på aktiviteter med våra döttrar.