Vad är kiropraiktik?

Hos oss vill vi alltid hjälpa dig med det du önskar hjälp med. Kanske har du ett problem som kommit akut eller något som kommit och gått under en tid. Vi vill alltid göra en bra undersökning för att hitta underliggande problem och därmed hitta bästa möjliga stategi för åtgärd. Vi är specialiserade effektiv läkning, balans och samspel i hela kroppen och speciellt det i rörelseapparaten som utgörs av nervsystem, muskler och leder. Förutom att undersöka arbetar vi med att effektivt behandla de obalanser vi hittar vid undersökning.

Kroppen är designad för att alltid kunna läka sig själv i men ibland kan belastning och skador sätta för stora krav på läkning och återhämtning och då kan kroppen behöva hjälp. Ibland klarar kroppen inte helt att återhämta sig utan börjar istället att kompensera på olika sätt. Detta kan yttra sig som t.ex. smärta, muskelspänningar eller sämre hållning. När kroppen är i ett kompensationsmönster kan läkning och förändring vara svårt eller tom omöjligt. Detta kan undersökas och åtgärdas av en kiropraktor. Ring oss gärna om du vill veta mer på 08-718 0234

Genom skonsamma behandling samt råd om egenvård hjälper vi din kropp tillbaka till balans, bättre läkning och återhämtning.

Vanliga tecken på orsaker till smärta och obalans

  • Fall och skador, belastning på arbetsplats eller skola, dålig ergonomi, för lite motion eller sömn och självklart stress i olika former.
  • Vad du äter påverkar din kemi i kroppen och spelar också en stor roll för din förmåga att läka och återhämta dig. Felaktig kost eller brister kan skapa inflammationsprocesser i hela kroppen.
  • På Nacka Värmdö Kiropraktik hjälper vi dig med dessa utmaningar, och vi har även föreläsningar som du kan ta del av:
  • Bättre resultat Snabbare: en uppskattad föreläsning som vi håller varannan vecka och som ingår kostnadsfritt för alla våra patienter med familj/vänner.
  • Ät Bättre och Lev 100% Inspirerande och konkreta råd om hur du kan planera din vecka och om du eventuellt har behov för näringstillskott eller inte.
  • Stress och Återhämtning, verktyg för att skapa balans i vardagen.
  • Andra workshops och föreläsningar inkl. gästföreläsare.