Vad är kiropraktik?

Vad är kiropraktik?

På vår klinik vill vi hjälpa dig att ut av din spänning och lindra dina symptom och smärta så snabbt som möjligt.
Hos oss fokuserar vi också på att hitta orsakerna till varför du har besvär och hjälpa dig till att lösa dessa utmaningar på ett bättre sätt långsiktigt.
Vi är specialiserade på samspelet i hela rörelseapparaten som utgörs av nervsystemen-muskler och - led.
Obalans och stelhet i rörelseförmågan i din kropp stressar din hjärna och gör det svårt för den att veta vad som sker i kroppen. Om din hjärna inte har full kontakt med din kropp genom nervsystemet kan det påverka förmågan att läka och återhämta sig.
Det kan yttra sig i svaghet eller stelhet i t ex den ena sidan av kroppen, smärttillstånd, trötthet eller känsla av fumlighet.
Genom skonsamma stimuleringar och råd om egenvård hjälper vi din kropp tillbaka till balans och läkning.
Vuxna och barn i alla åldrar kan ha utmaningar med det ovanstående, men alla är vi olika och har varit med om små eller större belastningar i livet. Hur vi behandlar är därför unikt anpassat till Dig, Dina besvär och Dina mål.

Exempel på orsakar till spänning och obalans:
Fall och skador, belastning på arbetsplats eller skola, dålig ergonomi, för lite motion eller sömn, och självklart stress i olika former.
Hur du äter påverkar din kemi i kroppen och spelar också en stor roll för din förmåga att läka och återhämta dig. Felaktig kost eller brister kan skapa inflammationsprocesser i hela kroppen.
På Nacka Värmdö Kiropraktik hjälper vi dig med dessa utmaningar, och vi har även föreläsningar vi önskar du kan ta del av:

Bättre resultat Snabbare: Hålls varannan vecka, ingår kostnadsfritt för alla våra patienter med familj/vänner.

Ät Bättre och Lev 100% Inspirerande och konkreta råd om hur du kan planera din vecka och om du ev har behov för näringstillskott eller inte.

Stress och Återhämtning, verktyg för att skapa balans i vardagen.

Andra workshops och föreläsningar inkl gästföreläsare.